Persberichten:

– P  E  R  S  B  E  R  I  C  H  T  –

B&B de Heegh op erepodium bij verkiezing Beste Bed & Breakfast

Didam, 30 juni 2021 – B&B de Heegh in Didam is bekroond met de derde plaats bij de verkiezing ‘Beste & Breakfast van Nederland 2021’. De B&B staat daarmee op het erepodium in de categorie 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Stichting Bed & Breakfast Nederland maakte de uitslag woensdagochtend bekend.

Bij het vaststellen van het eindklassement, kijkt Stichting Bed & Breakfast Nederland naar objectief meetbare faciliteiten en services. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar voor een volledig beeld van zowel de kwaliteit als gastvrijheid, tellen ook de gastenreviews op Bedandbreakfast.nl mee bij de verkiezing. Daaruit blijkt dat gasten erg enthousiast zijn over deze B&B”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Gasten over B&B de Heegh

Gasten waarderen B&B de Heegh met een gemiddelde reviewscore van maar liefst een 9,7 op Bedandbreakfast.nl. De reacties zijn zeer positief, zo schrijft één van hen: “Erg mooie B&B. Met zoveel smaak ingericht en verzorgd. Heerlijk fris ruikend, heerlijke bedden. Verse bloemen. Brandende kaarsjes buiten. En een buitengewoon heerlijk ontbijt. Heerlijke Rituals producten. Echt een B&B waar de eigenaren alleen maar trots op mogen zijn.”

Eindklassement per categorie

In de categorieën 2 tot en met 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, zijn de beste B&B’s van Nederland bekroond. In de hoogste kwaliteitsklasse van 5 tulpen is B&B de Heegh in Didam uitgeroepen tot 3e Beste Bed & Breakfast van Nederland 2021.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland. Accommodaties die deelnemen aan de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie worden periodiek bezocht door mystery guests, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met 1 tot en met 5 tulpen. Zie ook Bedandbreakfastclassificatie.nl voor alle gecertificeerde B&B’s.